Welkom bij Eric Socks

Privacy

Privacy
PRIVACY

De verantwoordelijke voor de verwerking, Van Mol Eric BV, respecteert de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens.

De door u meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor volgende doeleinden : de uitvoering van de afgesloten overeenkomst, het verwerken van de bestelling, het versturen van nieuwsbrieven, reclame en/of marketingdoeleinden.

U beschikt over een wettelijk recht op inzage en eventuele correctie van uw persoonsgegevens.
Mits bewijs van identiteit (kopie identiteitskaart) kunt u via een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag aan Van Mol Eric BV, Vereeckenstraat 2, 9308 Aalst, e-mail: support@ericsocks.be, gratis de schriftelijke mededeling bekomen van uw persoonsgegevens. Indien nodig kunt u ook vragen de gegevens te corrigeren die onjuist, niet volledig of niet pertinent zouden zijn.

In geval van gebruik van gegevens voor direct marketing: U kan zich kosteloos verzetten tegen het gebruik van uw gegevens voor direct marketing. Hiertoe kan u zich steeds richten tot: Van Mol Eric BV, Vereeckenstraat 2, 9308 Aalst, e-mail: support@ericsocks.be

Wij behandelen uw gegevens als vertrouwelijke informatie en zullen die niet doorgeven, verhuren of verkopen aan derden.

De klant is zelf verantwoordelijk voor het vertrouwelijk houden van zijn logingegevens en het gebruik van zijn paswoord. Uw paswoord wordt gecodeerd opgeslagen. Ericsocks heeft dus geen toegang tot uw paswoord.

Ericsocks houdt online (anonieme) bezoekersstatistieken bij om te kunnen bekijken welke pagina’s van de internetsite in welke mate bezocht worden.

Indien u vragen heeft over deze privacy statement, kunt u ons kontakteren op support@ericsocks.be

Eric Socks

Mijn Acount

Login Aanmelden

Contact

Eric Socks
Van Mol Eric BV
Vereeckenstraat 2
9308 Aalst
Tel. 0468 / 19.56.02

support@ericsocks.be

Ondernemingsnummer : 0435.599.284
RPR Gent, afdeling Dendermonde

Design: ALEXO Ninove

Website Nieuwsbrief
Ontvang GRATIS de Eric Socks Nieuwsbrief met de laatste aanbiedingen en handige tips

×